توسعه و تقویت نقش آفرینی کانون‌های مساجد در زیست‌بوم فرهنگی شهر ضرورت دارد
توسعه و تقويت نقش آفريني کانون‌هاي مساجد در زيست‌بوم فرهنگي شهر ضرورت دارد
در دومین نشست هم اندیشی مدیران کانون های مساجد، عنوان شد؛

توسعه و تقویت نقش آفرینی کانون‌های مساجد در زیست‌بوم فرهنگی شهر ضرورت دارد

دومين نشست هم‌انديشي مديران کانون‌هاي فرهنگي هنري مساجد استان اصفهان با حضور مديران کانون‌هاي مناطق ۳ تا ۸ شهر اصفهان، با هدف بررسي ظرفيت‌ها و چالش‌هاي فعاليت‌هاي فرهنگي و هنري در مناطق مختلف، در محل ستاد هماهنگي کانون‌هاي فرهنگي هنري مساجد استان برگزار شد.
شناسه خبر : 68248 تاریخ انتشار : ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ زمان انتشار : ۱۰:۴۸

به گزارش روابط عمومی ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد از استان اصفهان، دومین نشست هم‌اندیشی مدیران کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان اصفهان دوشنبه(22 اردیبهشت) با حضور مدیران کانون‌های مناطق ۳ تا ۸ شهر اصفهان، با هدف بررسی ظرفیت‌ها و چالش‌های فعالیت‌های فرهنگی و هنری در مناطق مختلف، در محل ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان برگزار شد.

 

امیرحسین پرورش، سرپرست ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان اصفهان در این نشست، با تأکید بر اهمیت نقش مدیران کانون‌های راهبر در پیشبرد اهداف فرهنگی مساجد گفت: توسعه شبکه کانون‌های فرهنگی هنری با محوریت این مدیران، می‌تواند بستر مناسبی برای گسترش فعالیت‌های فرهنگی و هنری در سطح استان فراهم آورد. وی افزود: برخی مساجد با فعالیت‌های مؤثر فرهنگی خود می‌توانند، از طریق عضویت در شبکه «بچه‌های مسجد»، الگویی برای دیگر کانون‌ها شده و نقش حمایتی نیز ایفا کنند.

 

پرورش در ادامه با اشاره به اهمیت احیای کانون‌هایی که فعالیت‌شان کاهش یافته است، اظهار داشت: شناسایی دلایل کاهش فعالیت برخی کانون‌ها و تلاش برای احیای آن‌ها، نه تنها موجب بازگشت فعالیت‌های فرهنگی به مسجد می‌شود، بلکه می‌تواند در کاهش آسیب‌های اجتماعی محله نیز تأثیرگذار باشد.

وی تقویت ارتباط میان کانون‌ها را یکی از راهبردهای مؤثر در پویایی شبکه دانست و گفت: تعامل میان کانون‌ها، به‌ویژه از طریق برگزاری نشست‌های منطقه‌ای، باعث هم‌افزایی و انتقال تجربیات موفق خواهد شد. متولیان فرهنگی باید فراتر از مسجد خود بیندیشند و برای پویایی فرهنگی محله و منطقه همانند اعضای یک خانواده نیز دغدغه‌مند باشند.

 

سرپرست ستاد هماهنگی استان در بخش دیگری از سخنان خود، تثبیت و روزآمدسازی شبکه کانون‌ها را از ضروریات مسیر پیش‌رو دانست و خاطرنشان کرد: همان‌قدر که توسعه کمی کانون‌ها مهم است، حفظ و تقویت شبکه موجود نیز نیازمند برنامه‌ریزی و مشارکت فعال مدیران کانون‌های معین به‌عنوان فرماندهان فرهنگی این عرصه است.

وی در پایان تأکید کرد: همه این اقدامات باید به بازآمدی رویکرد فرهنگی و هنری کانون‌ها منتهی شود، به‌گونه‌ای که کانون‌های مساجد در کنار فعالیت‌های خود، به پایگاه هنر انقلاب، مراکز جریان‌ساز فرهنگی و بستر تربیت نیروی انسانی متخصص و متعهد به فرهنگ و هنر انقلاب اسلامی تبدیل شوند.